Eduard Ezeanu este un Confidence & Communication Coach cu peste 12 ani de experiență. A lucrat cu clienți din peste 20 de țări, de pe 5 continente, de la tineri profesioniști la manageri de top. Are licența în Psihologie și masteratul în Științe Cognitive.

Este membru ASUR din 2019, și pe lângă gazdă este și coordonatorul acestui podcast. În acest moment Eduard este în mod particular focalizat pe livrarea de prezentări, coaching și training pe zona de Gândire Critică, Argumentare și Persuasiune.


Monica Belițoiu este consultant de comunicare, cu o experiență de peste 14 ani, lucrând în special cu ONG-uri și firme mici. Licențiată în Științele Comunicări și cu un Master în Management și Comunicare în Afaceri, a organizat numeroase conferințe și evenimente, a organizat aparițiile media ale colaboratorilor, a coordonat echipe de management de criză și a susținut diverse prezentări, workshop-uri și seminarii despre comunicare.

Din 2012 este director executiv al ASUR, precum și coordonatoarea proiectului Calendarul Științific.


Ancuța Bontaș este profesoară de biologie, cu peste 10 ani de experiență. Concomitent cu activitatea de profesor, s-a implicat și în activități de educație muzeală la Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa, unde a realizat ghidaje tematice, ateliere educaționale, a organizat conferințe pentru copii și adulți, și s-a ocupat de scrierea de articole și diverse materiale de promovare a științei pentru mediul online.

Din 2015 este vicepreședinte ASUR, asociație în cadrul căreia a coordonat proiectul Zilele Evoluției și a participat la organizarea mai multor conferințe de promovare a științei și lansări de carte de știință.


Ariel Pontes este un blogger care scrie de 13 ani ca Ghostless Machine despre filosofie, știință, religie și sociopolitică. Are licența în inginerie, masteratul în filosofie analitică, și este activ in mișcarea umanista din România, Brazilia, dar și la nivel internațional.

A organizat un mic “club de etică” în Cluj, o serie de seri de dialog în București, și a fost președintele grupului de lucru pentru Americi în cadrul asociației Young Humanists International timp de 3 ani, timp în care a lansat publicația umanistă Humanist Voices, unde este scriitor și editor. Este și una dintre gazdele podcastului “Hora H”, primul podcast secular umanist din Brazilia.